Menu

Domu Inspirace Rodina Recepty O mně Menu

PROMĚNA PRO MĚ (N) – {PODZIMNÍ VĚNEC NA DVEŘE}...

pátek 3. října 2014


V Brně, kousek od Malinovského náměstí, jsem objevila obchůdek se semeny, květináči, postřiky a hrůznými umělými květinami, a protože vlezu všude, podařilo se mi ukořistit několik různě velkých věncových korpusů za tu nejnižší cenu, co jsem asi vůbec kde viděla. A tak jsem se další den vrátila pro další 4!!! A pak dva dny vázala pentle, pruhy látek, omotávala korpusy korálky z rozebraných náhrdelníků, lepila s pomocí tavné pistole šišky a dřevěné dekorační listy a nechala si všechny propriety kramařit nenechavou Bárou, po níž jsem vše, víceméně ochotně, uklidila. Hlavně, že mě nechala tvořit a zapojila se do akce, že:)

Za dva dny jsem vyrobila krásně barevný podzimní věnec na dveře, tři menší věnce do obýváku na naše zánovní pletivové rámy (o tom někdy příště) a rovnou se přenesla do sněhové nálady a nadekorovala i vánoční věnec ve zlato-červeném provedení (o tom někdy příště...o Vánocích zřejmě). No prostě když už, tak už:)


1 komentář:

  1. Krásný věnec :-) . My bydlíme na vesnici, tak také dělám přírodní věnce :-) Materiálu mám všude kolem dost :-) . Jen zapojit fantazii a něco vytvořit :-) . Máme bílé plastové dveře z Pramos, tak aby nebyly takové holé, tak na nich mám celý rok nějaký pěkný barevný věnec :-) .

    OdpovědětVymazat