Menu

Domu Inspirace Rodina Recepty O mně Menu

4HOME – {KUCHYŇ POTŘETÍ (A NAPOSLED?)}...

úterý 14. října 2014


Poslušně a pokorně hlásím, že kuchyně je téměř hotová. „Téměř“ znamená, že chybí pár maličkostí, bez kterých se dá normálně fungovat, vařit, umývat nádobí atd...Až vyberu obklad, přimontuje se zásuvka nad topení, přidělají se zářivky, abych si nemusela pracovní desku ozařovat pomocí světýlka v digestoři, dokončí se spodní lišty, aby se mi pod pulty nekutálelo omylem spadané jídlo a přidělá se garnýž, aby na mě nekoukali sousedi jako na zboží do výlohy, budu považovat moje nejoblíbenější místo v domě za dokončené.

Předešlá kuchyně byla obyčejná, s malou pracovní plochou a s troubou, která měla v oblibě připalovat cokoli, co jsem do ní vložila. „Bar“ byl celozděný a ochuzený o úložný prostor a všechno nádobí se tím pádem utlačovalo ve skříňkách. I tak ale posloužila a byli jsme rádi, že máme hned po nastěhování kde vařit.


Mám radost, že mě moje intuice při výběru jednotlivých komponentů v kombinaci černé, krémové a bílé nezklamala a realita spolu ladí. Kuchyně je po toaletách vlastně nejmenší místnost, ale myslím, že do posledního zbytku využitá hlavně díky skříňkám sahajícím až ke stropu, na které ale pohodlně dosáhnu díky schůdkům.

Trouba peče k mojí maximální spokojenosti a gril má výkon, že krusta na povrchu povyšuje moje pokrmy (troufám si tvrdit) za bezchybné:) A navíc se na ní krásně dívá...


Vzhledem k tomu, že máme poprvé v životě myčku, jsme naznali, že naše vlastnictví nádobí a skleniček je ryze nedostatečné a je třeba se za-zásobit...tohle vědomí mi dělá velkou radost, protože na zásobování naší domácnosti (čímkoli) jsem myslím expert!

A teď už dost psaní, fotky asi napoví víc...

1 komentář:

  1. Veru, proč se k nám chceš stěhovat :o):o):o) .... vždyť to máš teď doma dokonalé !!!!!! Kuchyňka se povedla !!!! Moc se mi líbí !!!!! Marki

    OdpovědětVymazat