Menu

Domu Inspirace Rodina Recepty O mně Menu

{ŽIVOT V BARVÁCH} NOVÉ BOTY DO FOROTY...

sobota 18. ledna 2014


Jak je vůbec možné, že život uplyne v mžiku? Než jsem se stala mámou, čas utíkal rychle, ale teď to přímo žene a díky Báře je to vidět nejvíc. Ještě před půl rokem jsem se těšila, až jí dám v obchodě na utišenou rohlík, abych mohla nakupovat alespoň o minutu déle, a teď mi znakuje už u vchodu, že bez rohlíku nebude nákup nákupem...před týdnem se naučila říkat slovo „bau“, což je v její verzi „banán“ a tak u nás trvá banánové obžérství. Jinak se to asi nazvat nedá.

V roce a pěti dnech udělala první krůčky a za měsíc jsme se vydaly pro nové boty na ven a bačkory na doma. Červené s retro medvídky, které bych si sama obula. Zkoušecí obstrukce popisovat nebudu, ale nikdy jsem si nemyslela, jak je náročné obout vzpouzejícímu se dítěti velkou sněhuli!

Na její radost při prvním „vyběhnutí“ ale nikdy nezapomenu. Manévrovala statečně, nechala se vodit i za ruku, což kdykoli předtím odmítala, pohrála si s kamínky, které mi pečlivě a s hrdostí po jednom přinášela. Některé i ochutnala, stejně jako já v jejím věku. Prý:) Prý je zima nejhorší období pro začátek chození. Ale nám letos počasí přeje, protože v tomhle lednu je pomalu jak v máji....

Když dva (dvě) se rádi mají...
i v lednu je jak v máji...s teebou, s teebou, s teebou, s teebou...
...Svět je krásný, svět je krásný, svět je krásný...s teebou.

Tady je několik tipů, jak si předmájově oživit staré boty, aby ten leden byl o něco veselejší...a tvořivější.

1 komentář:

  1. Já kupuji synovi barefoot boty. Má trochu problém s chodidly, tak jsem měla při výběru bot jasno, že musím koupit ty nejkvalitnější, aby se mu nožičky srovnaly :-) . Vybrala jsem značku Fare a je vidět, že se v nich synovi chodí dobře :-) .

    OdpovědětVymazat