Menu

Domu Inspirace Rodina Recepty O mně Menu

THINK PINK...

pondělí 25. listopadu 2013

K růžové barvě jsem nikdy zvlášť netíhla. Všechno se změnilo až po příchodu Báry, která s růžovou doslova vyrůstá. Když ji nemá na sobě, minimálně se ten den dorůžova vyspí. Někdo mi zřejmě před rokem nasadil růžové brýle, takže není divu, když jsem před pár měsíci v Lidlu koupila růžovo-bílé povlečení s Eiffelovkou. Podstatná byla pro mě hlavně TA! Eiffelovka, ale pak jsem zjistila, že s růžovou náramně ladí. Petr zas tak nadšený nebyl. Jednak, protože nemá rád nové neseprané, kousavé, naškrobené atd:) věci, a jednak pro tu růžovou...každopádně, povlečení jsem mu „před-schmoustala“ vlastními silami a přesvědčila ho, že v takové barvě budeme dorůžova vyspaní vždycky.

Není vlastně ani divu, že Báry narozeniny se bez růžové nemohly obejít. V levných knihách jsem našla karetní hru s krásně nafocenými prasátky a z druhé strany kartiček stojí věta “ Pretty in pink...Why it´s good to be a girl!“. Že by kvůli růžové? :)

Když jsem si inspirována ujasnila, že Báře vykouzlím prasátkový dort, přikoupila jsem ještě růžové plastové čuníky pro štěstí, aby jich NÁHODOU nebylo málo, a tady je výsledek.

My (a jak je vidět i čuníci z obrázků) ti Báro přejeme:
Hodně lásky
Hodně kamarádů
Hodně odpočinku
Hodně pohodových chvil
Hodně budoucích sportovních výkonů
Hodně dobrot vždycky, když na ně dostaneš chuť
Hodně pořádku. Všude!
Hodně šikovnosti. Na všechno!


1 komentář:

  1. ten dort vypadá úžasně! hned bych ochutnala k odpolednímu kafíčku :-)

    OdpovědětVymazat