Menu

Domu Inspirace Rodina Recepty O mně Menu

PROMĚNA PRO MĚ (N) – {DĚTSKÁ KUCHYŇKA}...

pátek 16. září 2016


Koupelnovou skříňku na „předělbu“ na dětskou kuchyňku mi skladovala mamka od jara ve svém šumavském sklepě...a já jsem se těšila, až se nám ji konečně podaří nacpat do auta a odvezeme si ji. (Petr se těšil už míň...nejspíš vůbec...) Byly jsme s holkama ale v přesile, taky jim svítily oči už při pouhé větě „z tohohle bude jednou kuchyňka“. Jednoho volného dopoledne, kdy byla B. ve školce, jsme jeli do truhlárny pro pracovní desku a do Hornbachu pro zadní část (v truhlárně sice běhali jako pominutí, aby nám z odřezků našli a poskytli rozměrově a barevně odpovídající kus, ale i když byli jistojistě dojatí, že to chceme na kuchyňku pro děti, nepodařilo se)

Doma se tvořilo celý den, holky u toho asistovaly tím nejakčnějším, nejoddanějším a nejnemožnějším způsobem, takže jsem je stále odháněla, snažila se jim poutavost vrtačky nesmyslně nahradit barevností knížek a utěšovala Lucčin zoufalý pláč proč-mi-proboha-nenecháš-ty-šroubečky-na-hraní.

Skříňku Petr rozdělil policemi na 4 oddíly, polepila jsem je samolepící fólií, smaltová hlubší miska posloužila na dřez, stará polička je od bráchy, jen jsem ji přetřela na bílo, kovová tyč s háčky je z Ikey, plotýnka je ze samolepící fólie, úchytky jsme vyměnili za něco víc chic, poutka k utěrkám jsem ručně přišila, stejně jako zástěrku ze šortek, medvídek, kterému říkáme Lucka, se tam nějak přirozeně usídlil a nikdo ho nevyhazuje, pro porcelánovou baterii jsem si dojela k jedomu pánovi z Brna...

Kuchyňka vypadá, jako bychom ji koupili dohromady s naší velkou kuchyní, taky má plaňková dvířka...

Našla jsem se v tom...můžu se živit realizací dětských kuchyněk z vyhozených skříněk??


6 komentářů:

  1. Verunko, nádhera !!!!!! Ať se v ní holčičkám krásně vaří !!!! Marki

    OdpovědětVymazat
  2. Tento komentář byl odstraněn administrátorem blogu.

    OdpovědětVymazat
  3. Tento komentář byl odstraněn administrátorem blogu.

    OdpovědětVymazat
  4. Odpovědi
    1. Malá zmenšenina mé vysněné kuchyně...kterou vlastně už dva roky mám:)

      Vymazat