Menu

Domu Inspirace Rodina Recepty O mně Menu

JAK JSEM PROKÁVOVALA MATEŘSKOU{ KAVÁRNA ZASTÁVKA}...

pátek 16. ledna 2015


Do kavárny Zastávka jsme se jednoho povánočního dne vydaly s Bárou a mamkou. Bára mluvila celou dobu o tom, že se jde na kafíčko, u stolku pak způsobně a nezvykle trpělivě seděla a čekala, co před ni obsluha postaví. Asi se z ní stává kavárenský milovník stejně jako z její maminky.

Kavárna je od nás kousek, tak 15 minut procházkou, a přímo od malých stolků se dá pozorovat cvrkot lidí, kteří vystupují a nastupují do šaliny, která před kavárnou zastavuje. Káva byla výborná (po dlouhé době jsem dostala latté v hrnečku) a servírovali ji s malými svatebními koláčky, které za nás spořádala Bára. Kromě domácích dortů je tu k dostání nejrůznější pečivo, pořádají se tu vernisáže, přednášky a koncerty a krásně se tu vegetí.

Chybí tu dětský koutek, aby tady maminky mohly strávit víc času, ale ten by pro nedostatečné metry čtvereční asi ani nebylo kam umístit. Nezbývá tedy, než si dítko vycvičit na dlouhé vychutnávání našlehané mléčné pěny a přidaného dezertu v sedu bez pobíhání okolo. Bára má solidně nakročeno:)


Žádné komentáře:

Okomentovat