Menu

Domu Inspirace Rodina Recepty O mně Menu

ZÁPISKY „MOM TO BE“ 3 {37. TÝDEN}...

pondělí 14. srpna 2017


Když mi můj gynekolog nabídne, jestli už nechci na monitory jezdit do Vyškova, lehce se orosím. Vybavuju si od posledně až příliš moc detailů a pevně věřím, že i tenhle porod, a pár týdnů kolem, obestře milosrdná mlha. David se nasměroval hlavou dolů a už teď by měl být podle všeho větší, než Lucka devět dnů po termínu...už týden mám nateklou nosní sliznici a to bych měla mít oficiálně po své letní alergii...takže jediným důvodem je, že budu za chvíli rodit!!! Kdybych to náhodou nevěděla, volá mi co týden taťka a ubezpečuje mě, že začínám svůj poslední měsíc!

Mám vyprané bílé a modré v Lovele, spoustu retro zavinovaček, všechny lišky...mám zpola nachystanou tašku do porodnice...vydrbala jsem závěsný přebalovák...nachystala olejíčky...všechny nově vyrobené závěsné kolotoče skoro visí na svých určených místech...když nic nedělám, podléhám občas panice, jak to září se všemi těmi změnami přežijem...jestli budu moct tentokrát po porodu sedět, jestli budu tentokrát brečet...jestli mít syna bude jiný pocit, než mít dcery...jestli....

Ortodontický kaučukový dudlík Natursutten mě zaujal faktem, že je vyrobený z jednoho kusu, je měkčí a v neposlední řadě vypadá dost retro stylově...stejně stylově, jako látkové klipy z druhé ruky.

Žádné komentáře:

Okomentovat