Menu

Domu Inspirace Rodina Recepty O mně Menu

DĚTSKÝ DEN V MEDLÁNKÁCH...

pondělí 19. června 2017


Je fajn, když probíhá den dětí třeba čtyři dny ve dvou víkendech...to je pak hned slušný výběr z míst, kde nechat děti unavit. Tentokrát jsme strávili dopoledne v zámeckém parku v části Medlánky...Bára si nechala poprvé namalovat obličej, čemuž se bránila až doteď, a vystála si na něj poctivou půlhodinovou frontu...Lucka nemohla zůstat pozadu, naštěstí se spokojila s kytkou, i když chtěla původně mašinku, na kterou jsme se byli podívat ještě před akcí „Medlánky“...slečna malířka bohužel zkonstatovala, že vláčky neumí...Bára si za 50-ti korunové nálezné onehdy v parku pořídila dva perníky ze stánku a ochotně se podělila se svou sestrou, která obrala jen vrchní, cukrem malovanou, část...a tak je to se vším...včetně dua kobliha – marmeláda...

2 komentáře:

  1. Byli jsme tam taky, zahlédla jsem Vas, ale nestihla pozdravit, měla jsem co dělat,abych uhlídala děti, než se k nám připojil tatínek. Malování na obličej jsme vzdali, ale i tak jsme si užili.
    Třeba se potkáme zase v Letovicích.
    Verča

    OdpovědětVymazat
  2. My na malůvky čekaly věčnost, takže jsem si park stihla prohlédnout spíš sama:) Věřím, že se do porodu ještě do Letovic dostanu, tak vás tam (nebo jinde) ráda uvidím:)

    OdpovědětVymazat