Menu

Domu Inspirace Rodina Recepty O mně Menu

4HOME – {PROSTOR MEZI LOŽNICÍ A DĚTSKÝM POKOJÍKEM}...

pondělí 20. dubna 2015


Tenhle mezi-přechod mezi dvěma pokoji v druhém patře našeho domu je plně využitý už od začátku, hlavně díky prostorné vestavěné skříni, která je plná nutných „potřebností“ (někdo by řekl nepořádku), ale taky polštářů, povlečení, batohů...je tu i stan a nafukovací bazének na léto a sáčky na vysavač atd. atd...a vejde se do ní přesně to, co je potřeba schovat a nevidět...
Tak nějak automaticky jsem do tohohle prostoru umístila i svou bazarovou sbírku kufrů, ve kterých je všechno, jen ne pořádek. Místo tu mají všemožné samolepící fólie, obrázky, vystřihovánky, papírové dekorace...jen co jsem dofotila a doupravovala fotky z tohohle prostůrku, přistěhovala jsem k nám pátý kožený kufr, který jsem objevila za 60 Korun v dobročinném bazaru...je už poslední...slibuju!

Místnůstka byla skoro rok jen pouhým prostorem bez povšimnutí. Teď skříň zdobí moje oblíbená mapa, kterou jsem vytvořila z obyčejné šedé samolepící fólie, a původní úchytky jsme vyměnili za originálnější, s namalovaným motivem světových stran.


Nad kufry visí obraz, který je tématicky doplňuje. Stejně jako stropní závěs s navázanými pentlemi, vykrajovátky a kufrovými visačkami, které jsem objevila v jednom z kufrových úložišť. Některé z visaček jsou popsané důležitými připomínkami z oslavy mých kulatin a nebude od věci se tu občas zastavit a připomenout si je.


Žádné komentáře:

Okomentovat