Menu

Domu Inspirace Rodina Recepty O mně Menu

4HOME – {SPODNÍ TOALETA}...

sobota 5. července 2014


Už je to tak, vlastníme tři záchody! A na každý se musí po schodech. Buď nahoru, nebo dolů. Aspoň je ale všude dostatek potřebného soukromí. Ten spodní je nejmenší a přesto se dal docela snadno odvšednit.


Na horní trubky od topení jsem zavěsila sušenou levanduli, kterou mi darovala kamarádka k 30-narozeninám společně s asi deseti domácími marmeládami, sirupem a naloženými okurkami (pozn. které už nevlastním).

Na topení visí keramický zvlhčovač vzduchu v podobě sovy, která není naplněná vodou, ale taky levandulí. Levandule se vlastně nakonec vyskytla skoro na všem, včetně dřevěného a kovového boxu, svíčky a plechových závěsných srdíček.

Na dveřích visí hodiny, jak jinak než s motivem levandule a došlo to tak daleko, že jsem koupila i levandulový čistící prostředek!!!

Obraz s trefným textem je stažený z internetu a trochu poupravený ve photoshopu. Pán, co už nám několikrát tiskl velkoformátové fotky, si Petra spojuje s úplně prvním plakátem s motivy kávy, který jsme u něj nechali tisknout před pár lety. Tenkrát prohlásil, jestli si náhodou nezakládáme kavárnu. Teď už od dveří hlásí: „Ááááá, pán s kávou jde.“ ...S nápisem „keep calm and carrry on“ (zachovej klid a pokračuj) si naštěstí záchodový nápis nespojil...

Starodávný nočník jsem našla v dobročinném bazaru. Nejdřív jsem ho chtěla použít jako květináč, jenže mi překážela rukojeť, tak jsem si jen vyhledala různé cizí názvy pro toaletu a černou permanentní fixou ho popsala. Pak už ho jen stačilo zavěsit na černý háček pomocí krajkové stuhy.

Sedí se tu celkem příjemně, a voní to tu...levandulově:)


Žádné komentáře:

Okomentovat