Menu

Domu Inspirace Rodina Recepty O mně Menu

PROMĚNA PRO MĚ (N) – {ZLATOČERNÉ GLÓBUSY}...

neděle 25. května 2014


Moje zlaté období zřejmě pokračuje. Nevím, jestli je to tím, že mám ve skříni spoustu zlatých samolepících fólií, zlatých fix a zlatých barev ve sprejích, nebo tím, že se těším na léto a zlatá, aspoň vizuálně, zahřívá.

Každopádně pár proměn bude ještě v „gold“.

Nevím, co mě na obyčejném glóbusu tolik přitahuje, ale faktem je, že pokud na něj v bazaru narazím, odnáším si ho domů stůj co stůj. Jeden veliký se kočárkovou spolujízdou vezl s Bárou. Tenkrát mi paní ve Zlevněnce říkala, že je starý a neaktuální a nesvítí a stojí celých 69Kč a jestli mi ho má opravdu sundat z horní police. Mé srdce zaplesalo nad vintage kouskem za pouhých!69Kč a pak ještě o trochu víc při představě, že nové stojí i víc než 5set!

Dalšímu glóbusu jsem rozebrala podstavec a kouli nesla v plátěné tašce. Myslím, že se lidi otáčeli, co tak pravidelného v ní vezu.

Tyhle menší glóbusy, které se tenkrát, a překvapivě, vešly do spodu kočárku, jsem koupila už v létě ve zlevněnce za 35Kč a jisto jistě chtěly trochu rozveselit. Navíc, blíží se období cestování a to mám glóbusy ráda ještě víc, protože mi to krásně připomínají. Jednou o víkendu jsem jim prostě dala trochu „glancovního“ nádechu díky nápadu z tohohle webu. Na popis a vybarvovaní jednotlivých částí jsem použila zlatou a černou permanentní fixu.

Hranice jednotlivých států se na nich sice elegantně slily, ale stále mi zbývá dostatek glóbusů, kdybychom se náhodou potřebovali podívat, kam do světa. Snad nastane brzy to NÁHODOU a někam vyrazíme.

1 komentář: