Menu

Domu Inspirace Rodina Recepty O mně Menu

BYSTRÉ MAMINKY V BYSTRÉM...

středa 9. dubna 2014

Ze skupiny cvičících „Fitmami“ holek, ke které jsem se s Bárou připojila už vloni na jaře, se stala víc než bezva parta. Povídání během pobíhání s kočárky po parku nám ale brzy nestačilo, a proto se scházíme v kavárnách a barech. Hlavně v barech!:) Naznaly jsme totiž, že víno je jednak levnější než káva a zákusek a jednak nám stačí po dlouhé abstinenci pomalu dvě deci a jsme v krásné upovídané „náladě“.

„Barování“ nám ale taky přestalo stačit a tak jsme společně strávily prodloužený víkend na vysočině v malé obci s názvem Bystré. Jen my, naše děti, hodně cvičení a plavání, hodně vína, žádné vyvařování, žádné uklízení a žádní chlapi (teda pokud nepočítám kratší návštěvu dvou nedočkavců:) a jednoho tatínka, který doprovázel svou ženu po celý víkend, hlídal, plaval se svou dcerou, cvičil (i zumbu!!!), vyráběl ozdobnou květinu a náušnice z filcu během jednoho kreativního večera!!!, dobře se bavil, vůbec se nevytáčel, krásně se usmíval a my všechny ostatní jsme nabyly zpátky dojmu, že ideální muži prostě stále existují!!!!!

Taky jsme ale zhodnotily, že hlídat zběsilé potomky, korigovat jejich nebezpečné nápady, chodit spát před půlnocí či po ní, popíjet víc než dvě deci a následně několikrát v noci vstávat k dětem (ti šťastnější jen jednou, ale zato v 5:30 ráno) je více než vyčerpávající.

Po téhle zkušenosti jsme se shodly, že musíme pobyt rozhodně brzy zopakovat a přiobjednat si rovnou regenerativní vzpruhu ve welness hotelu nebo ve vinném sklípku bez dětí.

1 komentář:

  1. Jéé, Veri to je moc milý článek! Díky, vnímám to hodně podobně a těším se na zopakování akce.

    OdpovědětVymazat