Menu

Domu Inspirace Rodina Recepty O mně Menu

VŠEMI SMYSLY (I NE-SMYSLY) {6}...

čtvrtek 11. července 2013

Neplánovali jsme koupi hopsadla, natož hopsacího letadla. Donutily nás ale naše unavené ruce z toho, jak si Bára dělala skákadlo z nás. Myslím, že jako letec by se s vysokou pravděpodobností mohla uživit a splnit tak nesplněné ambice svého tatínka, který mi naprosto přesně pojmenuje každé letadlo, na které ukážu (včetně bojových!).
Vzpomínám si na svůj úplně první let, který mířil do New Yorku, kdy jsem byla fascinovaná už samotným letištěm, natož pak letem. Tetelila jsem se blahem při každém nabídnutém kelímku vody a nad mini balením oříšků (tzn. zhruba pěticí buráků) na přivítanou.
Dneska po několika desítkách letů už neskáču ze všeho dva metry vysoko (pokud se omylem nedostaneme do první třídy, což se nám pouhým namátkovým výběrem poštěstilo u Emirates při letu z Dubaje do Mnichova. To jsem si poprvé a asi i naposled přála, aby byl let nekonečný).
Stále mě ale baví pozorovat různorodou směsici lidí na letištích, o kterých bych navymyslela stovky příběhů a letiště jako taková pro mě vždycky budou mít nezapomenutelnou atmosféru.



Poslední dobou…

jsem se (s radostí) dívala: na lidi v parcích, kteří se zájmem pozorují naši cvičící skupinku nadšených maminek (někteří, pravda, nechápavě civí)...stojím si za tím, že v davu jde všechno líp a bez zábran
http://www.fitmami.cz/
http://www.strollering.cz/
…………………………………………………

jsem ochutnala: první letošní špekáčky, kterým se oprávněně může říkat špekáčky
…………………………………………………

poslouchám: Long Way Down od Toma Odella, který získal cenu kritiků pro vycházející hvězdu
…………………………………………………

mi chybí: někdy větší trpělivost na všechno...dobře, dobře, docela často
…………………………………………………

čtu: The Complete Prose of Woody Allen v originále (jde to pomalu a vždycky se najde něco, co má teď před čtením přednost :(
…………………………………………………

nemám ráda: sennou rýmu, která mě každoročně trápí v červnu a červenci a komáry, kteří na nás útočili na dovolené na Třeboňsku...kde jinde se jim má dařit líp, že?
…………………………………………………

mám ráda: léto plné slev a nabídku papírových doplňků od Ikey
…………………………………………………

Žádné komentáře:

Okomentovat