Menu

Domu Inspirace Rodina Recepty O mně Menu

ŠMOULÍ OSLAVA...

čtvrtek 28. května 2015


Jedno sobotní květnové odpoledne jsme strávili na šmoulí dětské oslavě s milou hostitelkou a cvičitelkou stroleringu v jednom. 4.narozeniny slavila její Ellinka a když jsem Báře tři dny předtím sdělila, že se ještě xxkrát vyspí a půjdeme na oslavu, nemluvila o ničem jiném. Pravda, když jsme konečně dorazili, trvalo B. dvě hodiny, než se mezi modře pomalované „šmoulí“ děti začlenila, přestala se stydět a začala si hrát i víc jak metr od nás...Ve velkorysém prostoru nechybělo asi vůbec nic...dva připravené dětské koutky, obrovský stůl plný jídla, dva šmoulí dorty, tématické kelímky a papírové tácky, dětské šampaňské (které si B. šla několikrát přidat), desítky barevných balónků (smekám tomu, kdo je foukal:), výborné víno, promítací plátno, ozvučení, dokonce i přebalovací místnost...
Všechny děti dostaly dárky, z nichž si B. odnášela jen pastelky, které doma hned vybalila, papírovou čepici a frkačku, kterou rušila noční klid na celé Mikšíčkové. Jedlé pochutiny  s velkým potěšením zkonzumovala už na oslavě.
Párty na 1 s *** a těšíme se na další setkání s fajn kolektivem...


1 komentář:

  1. Tak z toho by byl syn nadšený. Miluje šmouly :-) . Bude mít narozeniny v létě, tak jestli ho budou šmoulové ještě bavit, tak bychom mu taky mohli připravit šmoulí oslavu :-) . Vloni jsme mu pozvali kamarády a oslavu si užili :-) . Nejvíc je bavilo běhat večer, když už se stmívalo se svítícími tyčinkami :-) .

    OdpovědětVymazat