Menu

Domu Inspirace Rodina Recepty O mně Menu

4HOME – {BÁŘIN KOUTEK NA SPANÍ}...

pátek 13. února 2015

Na začátku prosince Báře vysvětlujeme, že od teď bude spát ve velké nové posteli ve svém pokojíku. Nejdřív se jí to nelíbí, ale pak svolí a po několika emigračních pokusech poprvé usíná...a pak zas a znovu a na malou postýlku, ze které není možné provádět únikové manévry, si už ani nevzpomene.

Kovová postel je z Ikey, ale my jsme ji pořídili i s roštem za poloviční cenu z bazaru. Chyběly na ní pouze ozdobné bočnice a ostré výstupky, které po nich zbyly, musel Petr trochu opilovat. Pořád do ní přidávám víc a víc polštářů, pro které mám podivnou slabost, a na plyšáky je taky místa dost....i když vzhledem k Bářiným rituálům, kdy si na každé spaní bere celou náruč momentálních oblíbenců, je tam někdy dost těsno.

Tohle jsou poslední fotky spacího prostoru, zatím jen s houpacím křeslem.

Velký šedivý rám mi doslova vnutil pán ze Zlevněnky. Brala jsem si tenkrát rámečky menší a po těch velkých jen pokukovala a s díky odmítla spíš vzhledem k ceně. Jenže on slevil asi na třetinu a tak jsem bez něj samozřejmě nemohla odejít (odjet, byli jsme naštěstí autem). Fotky jsou upravené z focení Báry před rokem a oddělené od sebe jen s pomocí washi pásky.


Kovová stínítka stropních světel jsem rozveselila sovami a liškami z vánočního výprodeje z Ikey a ilustrace v proutěných rámech obměňuju podle toho, na co milého zrovna na internetu narazím. Do dětského pokoje se krásně nakupují všemožné dekorace z bazarů, jeden lepší kousek než druhý, koníci z modrotisku stáli 10Kč oba, toho druhého mi paní dala zdarma, prý je hodně vyšisovaný...naopak za toho bledšího bych dala dvojnásobek:) Roztomilou vílu jsem zase nemohla nechat v Ikee, prostě se na mě tak dívala...a dívala...a už byla v košíku...

Snad se tu Báře zdají jen ty nejkrásnější sny...

Žádné komentáře:

Okomentovat