Menu

Domu Inspirace Rodina Recepty O mně Menu

BÁRISMY {1}...

pátek 25. července 2014


Bára je větší, (ne)rozumnější, aktivnější a čím dál tím víc legračnější. Hlavně při svých milých asociacích. A tak mi nezbývá, než si je poznamenávat, protože jsou jedinečné a brzy pominou...a hlavně se brzy zapomenou, což bychom samozřejmě nechtěli.

♥Když B. párkrát zaskočilo jídlo, obrátila jsem ji nohama vzhůru a bušila jí do zad, dokud nepřestala kuckat. O pár hodin později jsem ji pak viděla, jak bouchá panenku do zad!

♥Já u doktorky před očkováním: „Baru, slíbila jsem ti doma, že ti paní doktorka dá včeličku.“
Bára okamžitě slovně reaguje: „Bzzzzzz.“

♥B. se jednou vy..kala do vody při koupání a z úleku, co to vedle ní plave, spustila hysterický křik...trvalo několik dní, než se zase beze strachu koupala a zpočátku nepomáhalo ani to, že jsme do vody vlezli s ní. Jo, hovínko umí někdy pořádně vylekat!

♥Napodobuje všechno, co předvádíme. Poslední dobou se napije a pak plive čaj. Po několika dnech jsme zjistili, že to dělá díky mě,  protože jsem si ve vaně nabrala vodu do pusy a pak ji několikrát vyplivla proudem na Báru.

♥Chrápe „chrrrrr...pšššššš“, že jako spí...

♥Při každé vycházce na hřiště Bára vyleze po schůdcích ke dveřím našich sousedů po celé délce ulice a nesejde, dokud jí neřeknu větu: “To taky nejsou naše dveře.“, ukazuje mi všechna letadla, co prolétnou v našem doslechu, všechny ptáky, co prolétnou v našem dohledu...

♥Opakuje každé naše poslední slovo ve větě, samozřejmě se svojí svéráznou výslovností...

♥Na otázku, jestli chce na nočník, odpovídá se zatvrzelou pravidelností:“Neciiii“.

Žádné komentáře:

Okomentovat