Menu

Domu Inspirace Rodina Recepty O mně Menu

PROMĚNA PRO MĚ (N) – {PODNOSY POD DORT}...

neděle 2. března 2014

Někdy, teda vlastně pořád:) se mi zdává o tom, že mi někdo dárkem věnuje na jedno odpoledne půdu po babičce. Zavřu se tam na petlici a doprostřed pod trámy shromažďuju svoje vintage úlovky, staré židle z první republiky, stoly, obrazy, ulámané všehochuť kousky, ze kterých se mi skládá nový dekorační kus do našeho interiéru, gramofony, staré okenice atd...před domem je přistavená dodávka a několik pomocníků (svalnatých:), kteří snášejí z půdy všechny tyhle poklady...

Hned vzápětí se mi zdá o tom, že si někdo půjčí Báru min. na týden a já se zavřu pro změnu na dvorek - s barvami, štětci, bruskou atd. -  a všem mým „úlovkům“ dodám nový kabát.

Podnosy na dorty, muffiny a cupcakes se mi líbily vždycky a trvalo podivně dlouho, než jsem si jich pár vyrobila z levných talířů a průhledných svícnů z výprodeje, které jsem dohromady slepila sekundovým lepidlem. (Lepidlo na sklo by bylo určitě ještě lepší). Aby mi trochu korespondovaly s poklopy z bílostříbrných plechových dóz, ozvláštnila jsem je stříbrou Sharpie fixou.


Žádné komentáře:

Okomentovat