Menu

Domu Inspirace Rodina Recepty O mně Menu

JAK JSEM PROKÁVOVALA MATEŘSKOU{PARK LANE CAFE}...

sobota 12. října 2013

Park Lane Cafe stojí na krásném místě vedle Lužáneckého parku (nejstarší pro veřejnost otevřený městský park v ČR). Předpokládám tedy, že název vznikl s ohledem na polohu kavárny. Hned od vchodu překonávám s kočárkem několik schodů (ještě víc překážek a kočárek bude na konci mých kavárenských kratochvilek řádně rozdrkotaný!)

Stěny jsou v odstínech hnědé, takže na kávu dostávám chuť jen při pohledu na ně. Vzhledem k deštivému nečasu, mému nachlazení a zubu, který Báru (a mě) už třetí den trápí, si dávám pálivé mexické kapučíno se špetkou chilli. Zahřívá dostatečně. K němu donáší sušenku a domácí rebarborovou buchtu. Nemám tím pádem šanci si objednat jeden z lákavě vypadajících zákusků, rovněž domácí výroby...a ten ořechový košíček přímo láká...

Letní zahrádka je zavřená a dětský koutek mě těší. Škoda, že Bára nemá na hraní náladu. V menu je prázdninová nabídka nápojů a dobrot a obsluha se celou dobu usmívá. Vedle mě si trojice pánů pochutnává na horké čokoládě, ve které na mou věru stojí lžička, jak je hustá.

Mám to sem blízko, takže tuhle kávovou oázu nemůžu příště minout bez povšimnutí.

Žádné komentáře:

Okomentovat